about

De missie & visie van E-Demonstrations

E-Demonstrations is de one stop solution voor events, festivals, producties en brandactivaties. Met een white-label service die creatieve oplossingen levert met een no-nonse attitude.

Bij E-demonstrations is het onze missie om de katalysator te zijn voor succes in real-life evenementen en marketingactiviteiten. Dit zowel voor merkeigenaars, bedrijven, overheden als voor communicatie- en evenementenbureaus. Door onze uitgebreide in-house expertise en oplossingen, zoals transport, large format printing, standbouw, schrijnwerk en warehousing zijn we gedreven om het succes van onze klanten te vergroten. Als een betrokken en betrouwbare partner zijn we gespecialiseerd in het vertalen van ideeën naar een impactvolle realiteit. We reageren behendig op last-minute verzoeken en zorgen voor een feilloze uitvoering. Om onze flexibiliteit en toewijding aan het leveren van maatwerk te onderstrepen, bieden we een white-label service die naadloos aansluit bij de merkidentiteit van onze klanten waardoor hun unieke ideeën discreet en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Evenwel gaat onze toewijding verder dan alleen zakelijk succes; we leggen de nadruk op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Door actief bij te dragen aan de verbetering van gemeenschappen en lokale projecten te ondersteunen, geloven we in het maken van een positieve impact die de grenzen van onze activiteiten overstijgt.

Standvaste en duurzame ondersteuning gedurende de gehele levenscyclus van event- en marketinguitdagingen

Als one-stop-shop in de evenementensector is het ons doel om onze klanten – gedurende de hele levenscyclus van hun evenementen – ondersteuning te bieden. We streven naar een toekomst waarin onze event- en marketingondersteuning niet alleen een voorbeeld is van onze feilloze uitvoering, maar ook dient als leidraad voor milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Met een klantgerichte aanpak floreert ons hecht team op het gebied van aanpassingsvermogen, waarbij we ons voortdurend ontwikkelen om te voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van onze klanten. Wij willen een betrouwbare partner zijn die niet alleen aan de verwachtingen voldoet, maar deze zelfs overtreft door een ongeëvenaarde service te leveren en door bij te dragen aan het succes van onze klanten.

Door onze in-house oplossingen uit te breiden, streven we ernaar de uitdagingen die gepaard gaan bij het creëren en uitvoeren van evenementen te verminderen, zodat onze klanten een vlotte en zorgeloze ervaring beleven.

Het aanbieden van herbruikbare of recycleerbare materialen en investeringen in zonne-energie en elektrische mobiliteit staan centraal bij onze inspanningen om onze ecologische visie te verwezenlijken. Maar ons engagement gaat verder dan louter milieuvriendelijke initiatieven, ook sociale verantwoordelijkheid en lokale betrokkenheid zitten diep geworteld in onze bedrijfscultuur. We leggen de nadruk op het aangaan van lokale partnerships en het bevorderen van sociale integratie. We bieden kansen doormiddel van tewerkstelling en door het ondersteunen van projecten die een positieve impact hebben op de gemeenschap.

Events & standenbouw

prints & Signage

branded roadshows

mobile film & tv support

tailor made furniture

custom 3D objecten

Let's work together

The one stop solution for all your events and brand activations

  • Complete in- house expertise
  • Speed and efficiency
  • Cost-effective solutions

Creative and unique solutions with a no nonsense attitude

  • Innovative solutions, no compromises
  • Confidentiality and trust

Your white-label event service

  • Your brand, our expertise
  • Confidentiality and trust

We will (also) tackle any last-minute request

  • Your strategic partner

  • Rest assured