U keek toch ook?!

Led-scherm in samenwerking met NOVID

LE BRÉSIL VIENT À UCCLE! en wij zorgen voor het beeld. Nagelbijten tot de laatste minuut… . Dat is het minste dat we kunnen zeggen over de voetbalzondag van gisteren en de collectieve prestatie van de Rode Duivels tegen Rusland. Bij E-demonstrations kijken we alvast uit naar de volgende overwinning van de Duivels! Deze keer bij voorkeur wel zonder al teveel bibbermomenten en met een beetje meer sambavoetbal!

Indien u de volgende wedstrijd iets „grootser” wil zien, kan u altijd terecht op ApéroFoot in Ukkel. In opdracht van NOVID staat daar immers ons LED-scherm.  De trailer en het scherm werden gebouwd in samenwerking met NOVID en is uniek in zijn soort.  De aanwezigen op Apérofoot zullen ons wel gelijk geven als we zeggen dat dit scherm ideaal is voor het weergeven van sportmanifestaties.

Voor meer info en een vrijblijvende offerte kan u steeds contact opnemen met Yo Engelen via yo@e-demonstrations.be. Jammer genoeg moeten we u voor dit WK wel teleurstellen, want het scherm is geboekt tot en met de finale! Go Devils... Make the possible happen!

#makeusproud #WK #GoDevils #RodeDuivels #Brasil2014.

 

Contact

E-Demonstrations NV
Dynamicalaan 14/16
2610 Wilrijk

(Ingang via Lievevrouwkesbosweg)

info@e-demonstrations.be

Tel: +32 (0)3 888.49.83
Fax: +32 (0)3 294.17.17