E-Demonstrations bouwt Sopexa standen

Sopexa

De Franse groep Sopexa telt 35 kantoren verdeeld over 29 verschillende landen en is dé referentie op vlak van internationale marketing voor lifestyle, voeding en wijn. De consultants van Sopexa zijn de specialisten van de "Food, wine & Lifestyle connections". 

Sopexa ontwikkelt communicatiestrategieën specifiek voor klanten werkzaam in de sectoren van wijn, sterke drank, kaas, groenten-en-fruit, charcuterie, toerisme, lifestyle ... De aanpak van Sopexa wordt gekenmerkt door een 360° benadering om verkoopsnetten te animeren, aankopen te stimuleren en een coherent merkimago te creeëren.

Gedurende drie jaar wordt E-Demonstrations partner om de logistiek en standenbouw voor deze marketingdudes internationaal te gaan verzorgen. We gaan standen bouwen op de beurzen van Berlijn, Nuremberg, Keulen, Düsseldorf, Amsterdam, Madrid, Milaan, Londen, etc. 

Daarnaast zal Flex Print instaan voor alle prints op alle beurzen van Sopexa Mondiaal: San Francisco, Las Vegas, Toronto, Quebec, Moskou, China, etc ...

 

Contact

E-Demonstrations NV
Dynamicalaan 14/16
2610 Wilrijk

(Ingang via Lievevrouwkesbosweg)

info@e-demonstrations.be

Tel: +32 (0)3 888.49.83
Fax: +32 (0)3 294.17.17