Nieuws

Sopexa

De Franse groep Sopexa telt 35 kantoren verdeeld over 29 verschillende landen en is dé referentie op vlak van internationale marketing voor lifestyle, voeding en wijn. De consultants van Sopexa zijn de specialisten van de "Food, wine & Lifestyle connec

Of beter... we gaan nog meer internationaal dan voorheen!

Dat we binnen E-Demonstrations niet terugdeinzen voor de realisatie van projecten ver buiten de Benelux was ongetwijfeld al langer bekend. 

KV Mechelen speelde dit weekend zijn 2000ste wedstrijd in de eerste klasse.

Led-scherm in samenwerking met NOVID

LE BRÉSIL VIENT À UCCLE! en wij zorgen voor het beeld. Nagelbijten tot de laatste minuut… . Dat is het minste dat we kunnen zeggen over de voetbalzondag van gisteren en de collectieve prestatie van de Rode Duivels tegen Rusland.

Renault ZOE elektrische poolwagen

Het zal allicht nog wel een tijdje duren voor we met elektrische vrachtwagens zullen rondrijden, maar toch willen we bij E-Demonstrations nu al een steentje bijdragen tot een beter en groener milieu.

Werkpaard met karakter en zeer veel goesting gezocht!

Om ons team te "versterken” zijn we op zoek naar een nieuwe enthousiaste logistieke medewerker. Als je positief kan antwoorden op de onderstaande vragen mag je ons altijd iets laten weten!

Kersthutten te huur

… your company! Speciaal voor de eindejaarsfeesten hebben wij sinds kort nu ook unieke en sfeervolle hutten en andere decoratieve elementen in ons gamma. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte mag je ons altijd contacteren. En voor jenever en glühwein willen we ook wel zorgen ;)

E-Demonstrations beschikt over een uniek LED-scherm in België. Het scherm is uniek in zijn soort en werd ingebouwd in een trailer. Dankzij een ingebouwde stroomgroep kan dit scherm volledig autonoom werken en moet er geen stroom worden voorzien.

E-Demonstrations, rollend materieel

De afgelopen maanden hebben we bij E-Demonstrations niet stilgezeten. Door de uitbreiding van ons dienstenpakket drongen nieuwe investeringen in ons wagenpark en voor nieuwe transporttools zich op.

Gele stoelendans Telenet, Gent

Het wordt een traditie. Met de lancering van een nieuwe iPhone trekt Telenet alle registers open. Het was goed raak op de Kouter in Gent met een "gele stoelendans".

Mariette van Telenet

Mariëtte van Telenet was een groot succes en één groot feest. Niet alleen voor Telenet die massaal veel positieve reacties ontving, maar ook voor E-Demonstrations en haar team.

Contact

E-Demonstrations NV
Dynamicalaan 14/16
2610 Wilrijk

(Ingang via Lievevrouwkesbosweg)

info@e-demonstrations.be

Tel: +32 (0)3 888.49.83
Fax: +32 (0)3 294.17.17